Tuesday, June 14, 2016

Wind of Change


Välillä olen korviani myöten täynnä sosiaalista mediaa. Hästäg sitä ja miumau tätä. Eniten somessa ehkä kuitenkin ärsyttää oma kiinnostukseni sitä kohtaan (#Touché). Sänkyyn en puhelinta sentään ota mutta sohvalla sometan kyllä samanaikaisesti ruokailun ja telkkuviihteen kanssa. Ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin. Somessa on toki monta kivaakin puolta. Sieltä saa pika-apuja jos jonkinmoisiin ongelmiin ja yllättäviä vinkkejä, kuten kävi pari viikkoa sitten Bow Polishin Wind of Change lakan kanssa.
Tilasin lakan Hypnoticilta ja kiroilin tuttuun tapaan ärsyttävälle kuutiokorkille. Tämä ei ole edes neliö ja suorakulmion pitäminen näpeissä on vielä hankalampaa, etenkin kun lakan suti ei ole linjassa korkin kanssa. Yllättävää kyllä, en avautunut korkin ongelmista instassa vaan ajauduin keskusteluun näiden termolakkojen ihanuudesta toisen instailijan kanssa. Siinä yhteydessä mainitsin myös korkin hankalasta muodosta. Ihana Maria Hypnoticilta oli lukenut viestiketjun ja kertoi ilouutisia, joiden mukaan Bow:n uusissa pulloissa on kaikissa irrotettava korkki, eli kuution alla on tavallinen lakkapullon korkki. Paras uutinen oli se, että Maria oli tarkastanut tilaushistoriastani, että uudempi Bow:n lakkani pitäisi jo olla tätä uutta satsia.
Juoksin pää kolmantena jalkana sohvalta lakkapisteelle ja kävin pullon kimppuun. Uudessa pullossa (Wind of Change) korkki oli todellakin poisvedettävä, mutta vanhassa (thermo top coat) se pysyi paikoillaan kuin tauti. Voi veljet ja siskot ja kumminkaimat miten hyvä oli lakata pyöreä korkki sormien välissä. Iso kiitos Hypnotic Polishin Marialle mahtavasta asiakaspalvelusta! Ja kiitos myös Bow:n lakkojen myymisestä, sillä en ainakaan ihan heti keksi mistä muualta näitä venäläisiä ihanuuksia saisi käsiinsä.
Wind of Change näyttää Svetan ja Annan kuvissa kummissakin aivan erilaiselta. En ole kauhean kiinnostunut kolminkertaisesta termolakasta, jossa muutokset tapahtuvat jyrkkärajaisesti. Joissain kuvissa kynsien sävyt näyttivät kuitenkin muuttuvan liukuvärimäisesti, joten päätin ottaa riskin ja testata lakkaa omilla kynsilläni. Kyllä kannatti! Tässä lakassa on yhdistettynä kaksi lemppariani, talvionsininen ja purppura. Sävyt muuttuvat kauniin liukuvasti ihan huoneenlämpöisillä nakeilla ja koko komeus on kuorrutettu holohitulalla. Tummaa violettia en saanut tästä esiin (unohdin testata kylmän veden alla, koska kuka hullu nyt läträä käsiään huvikseen kylmässä vedessä), mutta eiköhän sekin talvella herää kesäunilta.
Koristeluihin päädyin tekemään muutaman leimadecalin, koska ÜberChicin 6-03 laatalla pilkisteli lempikukkani eli orkidea, jonka yhdistän aina päässäni purppuraan sävyyn. Nostin kuviot laatalta MdU:n valkoisella lakalla kirkkaaseen leimasimeen. ja värittelin kukkasia Cupcake Polishin kolmella purppuraisella hololakalla: Metamorphosis, Chicago ja Berry Good Looking. Olin rohkea ja länttäsin leiman suoraan stämpperistä kynnelle, niin kuin Tinttikin aina tekee. Mutta enhän mä tietty osaa, joten ei se ihan mennyt niinkö Tintillä. Olisi pitänyt lakata kynnelle kerros kirkasta lakkaa, koska WoC kuivuu mataksi eikä se ole paras mahdollinen laskeutumisalusta leimadeksulle. Kuvissa leimat näyttää ihan kelvollisilta, joten ei puhuta siitä enää, jookos.
Etusormi ja nimetön jäivät ilman leimoja, koska en halunnut tunkea niitä jokaiseen kynteen tasapainon vuoksi (suomennettuna: en jaksanut enää väkertää leimadecalien kanssa). Kynnet näyttivät kuitenkin liian alastomilta joten pilkuttelin valkoisella lakalla koukeroita vähän jokaiseen kynteen ja vetäisin päälle vielä lisäholoa China Glazen Fairy Dustilla. En ole rehuihmisiä kotioloissa enkä vaatetuksessa (mukaan luettuna kynnet), mutta nämä kaktukset näyttivät vallan mukavilta kynsillä. Mun seulasta taitaa mennä läpi lähinnä kirsikankukat ja orkideat, joita jaksan katsoa kynsilläkin. Yritin kerran peräti pitää yhtä orkideaa hengissä vähän aikaa, mutta ei se kestänyt mun käsissä paljon kaupan rehubasilikaa kauemmin (ei, mä en syönyt sitä orkideaa). Nämä kynnet oli muutens taas tehty Clairestelle8:n kesäkuun haasteeseen inspiraatiolla ”purple”.
Seuraavaksi olisi vuorossa yksisarvisia mutta ne taitavat mennä suoraan instaan jos edes sinne, koska kuvat eivät onnistuneet sitten yhtään (ihanat liukuvärihepokynnet muuttui täysin bliisuiksi valotuksen takia). Syytän paskoja kuvausvaloja, mutta sekin ongelma on ratkaistu pikaisen Ikea-reissun jälkeen. Toisin sanoen joudun syyttämään itseäni tästä lähtien, koska valot on nyt tosi bueno!15 comments:

 1. Ääääää miten ihanat <3 en kestä #haluannämäitselle
  Ihana thermolakka! Uskaltaakohan nuita kurkata sen enempää :D miten upeat leimadecalit, sinä se jaksat väkertää! Itselle tulee aina sellainen vähemmyydentunne kun toiset jaksaa ja itse ei aina. Sitten kynnet on ihan yksinkertaiset tyhmät vaan :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää oli kyllä niiiin hyvä hankinta tämä lakka. Vaikka vähän jo keljuttaa ajatus siitä kauanko termo-ominaisuus mahtaa kestää lakassa. Mun 174 Dale lopetti just toimintansa eikö muutu pinkistä siniseen enää millään. Johan mä ehdin sitä kerran käyttää. Kyllä korpee. Äläkä höpötä mistään vähemmyydentunteesta, kun itse postailet ihania juttuja joka päivä. Näissä pitkissä kynsissä on muuten se "huono" puoli, että näille on vähän pakko väkertää jotain kun yksi tyylikäs niitti ei olekaan enää minkään näköinen. Eli ongelmansa jokaisella :). Kiitos murunen <3.

   Delete
 2. Tosi kivasti taas käytetty värejä eikä oo liian kukertavat. Noi kuppikakku lakat hirmusti himottaa minuakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en olis varmaan edes hurahtanut kuppikakkuihin, ellei Katri olisi antanut mulle tuota Chicagoa joululahjaksi :). Mutta pakko sanoa, että näissä on ehdottomasti voimakkain lineaariholo minkä oon koskaan nähnyt. Joten hurahtelu jatkunee. Ruskea Coffin Break on ihan mieletön myös... pitäiskin tehdä sumppikynnet joku päivä! Kiitos Sole <3.

   Delete
 3. Kynnet on kauniit, ja värit näissä ihastuttaa kovasti.

  Mulla on kans vähän viha-rakkaus-suhde somea kohtaan. Oon jahkaillut mm. facebook-lakkoa, mutta en oo vielä päässyt sille levelille, vaikka näkisin etujakin edes osittaisessa somettomuudessa tai pikku tauossa. Oon myös huomannut rasittuneeni entistä enemmän miehen liityttyä pariinkin some-kanavaan alle vuoden sisällä hänen tohinoistaan niissä ja kun seuraa vierestä miten hän hartaudella niitä päivityksiä joskus laatii ja mikä merkitys niillä on. Hän ei edes yritä käyttäytyä nuorekkaan "coolisti" ja somettaa vai ohimenneen, vaan nettiin mennään sillä ajatuksella kuin modeemilla konsanaan matkattaisiin ja siellä ollaan ja paneudutaan asioihin. Itse oon ollut aktiivinen some-käyttäjä jo ennen häntä, mutta nyt oon jotenkin ravistunut katsomaan ehkä omaa peilikuvaani hänessä että tollastako se tosiaan on... Sori avautuminen. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti E-S :).

   Mua häiritsee somettamisessa eniten se, ettei sillä touhulla lopulta ole kauheasti merkitystä noin niinku evolutiiviselta kannalta. Vähän sama kuin tietokonepelit, joita en ole koskaan ymmärtänyt muuna kuin ajantuhlauksena (en halua yhtään vähätellä tätä harrastuksena, mutta itse en vain tajua). Eipä tällä mun kynsipuuhallakaan ole kovin paljon yhteiskunnallista merkitystä, mutta joskus tuntuu että koko maailma on siirtänyt älyllisen kapasiteettinsa someen. Ehkä tämä tunne johtuu juuri siitä, että olen väliinputoajasukupolvea, jonka lapsuudessa ei ollut edes tietokoneita älypuhelimista puhumattakaan. Meille muutos on ollut suuri eikä sellainen ohimennen somettaminen tule vielä luonnostaan. Siinä on vaan se vaara, että alkaa käyttämään ihan liikaa aikaa johonkin, millä ei oikeasti ole kauheasti relevanssia minkään kannalta. Kiitän avautumisesta :D!

   Delete
 4. Ihanat kynnet! Mun on ostoslistalle hyppäsi nyt kyllä joku tuollainen thermolakka! Ihan pakko! Tosin nämä toimii varmaan nätimmin sun kynsillä, kun nuo ovat aika pitkät =) Koristelukin on aivan ihana! Mä en jotenkin saa leimadecaleja kynnelle nätisti..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Paula :). Kyllähän nää termot ehdottomasti näkyy paremmin pitkillä kynsillä, mutta uskallan väittää että tämä toimisi sullakin. Joskus nää on sellaisia, että saa lilluttaa kättä veden alla efektin näkemiseksi mutta tämä oli koko ajan monivärinen. Mä muuten kanssa jotenkin tupellan aina leimadeksujen kanssa. Nää nyt onnistui kauhealla väkertämisellä jotenkin mutta yleensä vaihdan vaan suunnitelmaa lennossa, kun homma (eli decali) menee ihan myttyyn :D.

   Delete
 5. Ihanat! Oon noita Bown thermoja Color4Nailsilla katsellut, mutta en sit vielä viimeksi raaskinut tilata. Ehkä pitäis vaikka yhteen investoida (ensin).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Onhan nämä ihania, vaikka aina pelottaa termo-ominaisuuden pikainen katoaminen. Pitäisi ihan käydä kaikki läpi ja katsoa moniko on sanonut sopparin irti. Ainakin Dalen 174 lopetti toimintansa ja on nyt vain pinkki.

   Delete
 6. Mä oon nähnyt Bowin lakkoja myös Mi Nailsilla, tosin nyt kun sinne kurkkasin niin tyhjältä näytti mutta eiköhän niitä sinne vielä tule. :)
  Ps. Iiiiihanat!!! Alkaa vähän kehut menettää merkityksensä kun sun KAIKKI lakkaukset on niin mielettömän upeita! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Katri <3.

   Mä en kyllä muuten usko, että MiNailsille koskaan tulee Bow:n lakkoja. Tein tyhmänä sinne tilauksen nyt, kun kaikki oli puoleen hintaan. Viikon päästä tilausseurannan mukaan tilausta ei oltu vielä otettu edes käsittelyyn. Laitoin viestiä, että kyllä Suomessa pitäisi tilaus olla jo asiakkaalla, kun kaikki tuotteet olivat varastokamaa. Seuraavaksi huomasin, että MiNails oli perunut tilauksen ja palauttanut rahat. Sanaakaan en kuitenkaan kuullut takaisin viestiini, ei pahoitteluja eikä selitystä. Ei asiakaspalvelu toimi näin! Kiukuttaa vieläkin :(.

   Delete
 7. Mä tilasin aikanaan omat Bowini suoraan Dance Legendin verkkosivuilta. :) En tosin tiedä toimittavatko enää suomeen ja millä aikataululla.
  Ps. Nätit kynnet oot loihtinu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tilasin mun ekan Bowin DaLelta suoraan, kun en malttanut odottaa, että olisi tullut restock Hypnoticille :). Hienosti toimi tilaus ja toimitus. Kiitos Milba <3.

   Delete
 8. Hirmu kaunis lakkaus! Niin ihanat värit ♥

  ReplyDelete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)