Tuesday, July 12, 2016

Nautical part I


Teemaviikko starttaa! Tällä viikolla nähdään peräti kolmet meriaiheiset lakkaukset putkeen. Olen ihastellut Sissin moninaisia seilorikynsiä, mutta itse en ole saanut vielä yksiäkään aikaiseksi. En edes omistanut aiheeseen sopivia leimauslaattoja ennen kuin tilasin toisen MYL:n mani boxin, jonka mukana luokseni saapui pari seilorilaattaa. Nyt olikin sitten sopiva aika pohtia mikä tässä teemassa enimmäkseen tökkii. Ihastelen muiden toteuttamia seiloreita, mutta omille nakeille nämä ankkurit ja simpukat eivät koskaan päädy. Yksi ongelma on varmaankin värimaailma. Perinteisesti seiloriin tulee yhdistettyä ainakin ajatustasolla puna-sini-valkoinen väriskaala ja jonkinlainen raitahässäkkä kultaisilla koristeilla. Kissan Kynnet -blogin Yue teki kuun alussa aivan mielettömän tyylikkäät seilorit raidoilla ja ankkureilla.
Mutta kuka käskee jämähtää laatikon sisään, mikäli se ei tunnu omalta paikalta? Eihän Sissinkään kynsillä todellakaan aina nähdä niitä kaikista perinteisimpiä merivärejä. Jossain välissä leikittelin jopa ajatuksella seiloreista neonväreillä toteutettuna. Lähdin seikkailulle laatikon ulkopuolelle, enkä edes päätynyt kovin kauaksi ennen oman mukavuusalueen löytymistä. Aloitetaan tänään kevyesti meriteemalla ennen varsinaisiin seiloreihin uppoutumista. Hiljaa hyvää tulee!
Nämä kynnet syntyivät oikeastaan sattumalta, kun Charming Nails muistutti kauniin Picture Polishin Galan olemassaolosta. Jossain vaiheessa saatoin hamstrata PP:n lakkoja niin, että ne päätyivät kokeilemattomina laatikkoon ja unohtuivat sinne. Painan pääni häpeästä! Galan seuralaiseksi valitsin Musen, joka sekin oli jäänyt laatikkoon itkemään yksinäisyyttään. Kuka hullu unohtaa tällaiset lakkakaunottaret laatikkoon, häh?
Liukuvärin töpsötteleminen kävi helposti kahdella näin hyvin käyttäytyvällä ja samankaltaisella hololakalla. Tein töpöttelyt kuivalla sienellä, koska olen antanut itseni ymmärtää, että holopartikkelit ja glitterit jäävät jumiin kosteaan sieneen mutta kuivasta ne päätyvät kynnelle, minne ne kuuluvatkin. Cremelakkojen kanssa käytän sitten kosteaa sientä lakkahävikin minimoimiseksi (mikäli suinkin muistan kastella sienen ennen liukuvärjäilyyn ryhtymistä).

Leimailuun käytin MoYou Londonin Sailor 01 ja 06 –laattoja, jotka molempaiset tulivat mani boxin mukana kolmen leimauslakan kanssa. Kultainen leimauslakka on China Glazen Passion ja turkoosi Konadin Secret Blue. Leimat tein kirkkaalla pienellä leimasimella (ebay) sekä MYL:n suorakulmalöllöllä (pikkurilli). Jostain kumman syystä (osasta) näistä simpukoista tulee mieleen Shellin mainos, joten Helmisimpukoilla mennään tämä päivä. Liukkari on ainakin omaan mieleen ja uiskenteleva kilppari (meinasin kirjoittaa koppakuoriainen) on suorastaan söpöläinen.

Mitäs te tykkäätte meriaiheesta kynsillä? Iskevätkö seilorit omilla tai muiden kynsillä?
17 comments:

 1. Hahaa, mullakin on Gala kynsillä tällä hetkellä! Seilorit on aina jees, niitä on mukava katsella! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gala on aivan huiman kaunis! Pitää toivoa, ettei se taas hautaudu tuonne laatikkoon :).

   Delete
 2. Tosi kauniit kynnet! Mä tykkään seiloreista tosi paljon, mutta en ole tehnyt omille kynsille :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Se on kyllä jännä miten jotkut tyylit miellyttää silmää mutta niitä ei tule kuitenkaan tehtyä itselle!

   Delete
 3. Kyllä seilorit iskevät kovasti! Yllättävän harvoin niitä tulee kuitenkin itselle tehtyä. Nämä on tosi kivat, ja odottelen jo innolla muitakin teemaviikon kynsiä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Helmi :). Ei näistä viikon kynsistä kovin tyypillisiä seiloreita tullut mutta yritinpähän ainakin!

   Delete
 4. Seilorit muitten kynsilä on kivoja. Nämä on kyllä jo erikoiskivat, koska laatikon ulkopuolinen elämä! Jään mielenkiinnolla seurailemaan teemaviikkoa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii :). Laatikon ulkopuolella on parhautta! Kiitos Nanne <3.

   Delete
 5. Jestas miten upeat taaaaaas! :o ♥ ♥ ♥
  Mä tykkään kans seilorikynsistä toisilla mutta jotenkin tuntuu kaukaiselta alkaa taiteilla niitä omiin näppeihin :D En tiedä, ehkä joskus yllätän kaikki! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Katri <3. Jos mä en astuisi tahallani laatikosta ulos niin mun kynsillä nähtäisiin vain mustaa, pääkalloja, aivoja ja luurankoja. Joskus oikein mietin, että miksi en tee vain sellaisia kynsiä mitkä on oikeasti sitä ominta itseäni. Ehkä siksi, ettei siinä olisi mitään yllätyksellistä ja haasteellista mulle. Nyt kynsille pomppii mitä sattuu ja usein yllätän itsenikin tykkäämästä lopputuloksesta :).

   Delete
 6. Seilorit on aina kivat. Tykkään tehdä ne oman tyylisiksi enkä ihan suoriksi kopioiksi tai tavanomaisiksi. Nämä meriaiheiset on tosi kivat, liukuväri on nätti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :). Nyt kun jouduin oikein phtimaan tätä aihetta niin seilorit on todellakin melko laaja käsite eikä pelkkää raitaa ja ankkureita. Olin vaan itse jumahtanut tuohon käsitykseen mutta hyvä, että pääsin siitäkin ikeestä!

   Delete
 7. On tosi sun tyyliset, ihanat on! :)

  ReplyDelete
 8. Replies
  1. Oon meripeikko, hä-häh-häh-HÄÄÄÄÄ :D.

   Delete
 9. Kilpikonna ja kuplat <3 Ihanat!

  ReplyDelete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)