Thursday, July 14, 2016

Nautical part II


Torstai on toivoa täynnä, joten uskaltauduin syville vesille seilorikynsien kanssa. Tämän lähempänä merihenkisyyttä en usko koskaan olleeni ja voin melkein kuulla merilokkien kirkunan korvissani. Onneksi Essien kesäkokoelmasta löytyi täydellinen sininen lakka, jonka turvin uskaltauduin altaan syvään päähän.
Loot the Booty näyttää rehellisesti sanottuna paljon paremmalta pullossa, jossa sen glass fleck –hituloissa on erotettavissa selkeää duochromemaisuutta (instan puolella pullokuvassa tämä näkyy hyvin). Lakan koostumus on kuitenkin niin crememäisen paksu, etteivät glass fleckit pääse oikeuksiinsa täydessä kapasiteetissaan. En yritä tässä millään tavalla haukkua ko. lakkaa, sillä tämä on todella kaunis ja hyvin omanlaisensa myös kynsillä. Halusin vain ilmaista, että pullossa lakka näyttää erilaiselta kuin kynnellä, nih.
Olen aika ihastunut Essien lakkapohjan valintaan. Yleensä tällaiset shimmeriset siniset tavataan tehdä enemmän crellyiseen tai jellyiseen pohjaan, minkä vuoksi lakat muistuttavat suuresti toisiaan. Sisävalaistuksessa tämä lakka näyttää oikeastaan tavalliselta tummansiniseltä cremeltä, mutta auringonvalossa ja hyvin valaistuissa kuvissa puhtaansiniseltä upealla kevyellä tuikkeella. Ei lakkojen aina tarvitsekaan räjähtää silmille. Tässä on sellaista hillittyä tyylikkyyttä, joka tuo mieleen tyynen vedenpinnan auringonpaisteella.
Valitsin lakkaukseen myös toisen lakan Essien kesäkokoelmasta. Tribal Text-styles on huomattavasti jellymäisempi kuin Loot the Booty, minkä vuoksi sen sisältämät hopeiset hitulat pääsevät esiin niin pullossa kuin kynnelläkin. Lakka peittää omasta mielestäni melko huonosti ja on koostumukseltaan oudon paksua ollakseen Essien glass fleck, mutta kahdella kerroksella saa kuitenkin aikaiseksi tasaisen mustan kerroksen. Jotain tästä jää kuitenkin uupumaan, eikä sävy itsessään sopinut seilorilakkaukseen, joten päällystin lakan Essencen Headphones On! microglitterillä. Johan muuten päästiin asian ytimeen, kun sain pastellisena sateenkaaren väreissä hehkuvan glitterkerroksen Essien päälle.
Ihastuin MoYou Londonin Sailor 17 –laatan köysisilmukoihin, jotka paritin MYL:n Sailor 01 –laatan ankkureihin, ruoriin ja kompassiin. Koko kynnen kuviot on leimattu Colour Aliken kultaisella duochromella Supernova (MYL:n suorakulmalöllön kanssa) ja pienemmät kultaiset kuviot MdU:n kultaisella lakalla kirkkaan leimasimen avustuksella. CA:n lakat eivät omissa käsissäni toimi kirkkaan leimasimen kanssa, mutta Mundo toimii kuin häkä. Tuplaleimauksien pohjalla toisena sävynä on Mundon Holland Blue.

Pakko myöntää, että jossain syvällä sisimmässäni saattaa ehkä sittenkin asua pieni seilorityttö, koska nämä kynnethän on ihan kivat. Vielä kun uskaltaisin joskus tehdä kunnon raitakynnet sinivalkoisena, mutta on se alku tämäkin.

Lauantaina olisi sitten luvassa vielä yhdet meriaiheiset kynnet, joihin tykästyin ihan marliinina. Mutta siitä lisää sitten lauantaina!8 comments:

 1. Onpa hienot kuviot Sailor 17 laatassa. Muutenkin hirmu nätit, näistä tykkään kovasti. Kivat leimat ja ihanat Essien lakat <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oikeastaan innostuin näistä seiloreista vasta, kun näin laatan 17 kuviot. Vähän tuollaisia enemmän tatuointimaisia. Kiitti :).

   Delete
 2. Jösses miten toi Essien sininen on muhevan ihana! Onks toi pikkupullo btw? Mun ois ehkä pakko hommata toi sailor -01 laatta <3 Mä tykkään näistä ihan pöljänä! Isäin oooli meeerimieees, hiio-o-hoi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No äläs! Justiinsa niikö muheva on se sana kuvaamaan lakkaa. Mä ostin pikkupullo (paitsi mustasta ison), kun en ollut ihan varma noista sävyistä eka. Essien pikkupullot on kyllä niin hyvänkokoisia, että ne riittäis mulle aina. OPIn pikkupulloja mä en kestä, kun niissä ei ole lakan nimeä. Tilasin talven pikkupullosetin Hollannista ja jännästi niissä pulloissa oli leveät sudit ja pullot oli vähän korkeampia (5ml silti molemissa). Kiitos Sole :).

   Delete
 3. Seilorikynnet <3 Näitä lisää!

  ReplyDelete
 4. Kannatti odottaa teemaviikolle jatkoa, taas on niin nätit kynnet ja sopivan epä-seilorit mun makuun! Kohta munki on pakko tehä ekat seilorit ikinäkoskaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo joo, ehdottomasti pitää tehdä :). Mikään ei ole niin hauskaa kuin huomata tykkäävänsä jostain mistä ei oikein eka tykännyt.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)