Saturday, July 2, 2016

Vesiväristensiilit


Viime kuussa keksin (omasta mielestäni) hauskan idean siirtokuvien kuvioleikkaukseen (kliks). Olin luultavasti syönyt jotain älykästä, koska samana päivänä keksin myös stensiilien käytön vesivärilakkojen kanssa. Sen verran tulee pyörittyä instassa, että uskon keksineeni lähinnä pyörän uudelleen mutta ainakin saan hetken kuvitella, että ideat ovat omiani. Tänään nähtävää stensiiliä on käyttänyt ainakin Sveta Sanders mutta magneettilakkojen kanssa (pakko testata sitäkin).
Lakkasin kynsille kaksi kerrosta Moyran hopeista lineaariholoa 251 ja päälle kerroksen pikakuivattajaa. Hetken odottelun jälkeen asettelin ensimmäiselle kynnelle stensiilin RockNailStar-arkilta Lakodom. Tämä oli sen mallinen stensiili, että sain hieman leikellä ja asetella kuviota tasaiseksi kaarevalle kynnelle, mutta hyvin sen siihen kuitenkin sai mallattua. Valitsin vesivärilakoistani viisi sateenkaareen sopivaa lämmintä sävyä, jotka töpöttelisin kynsille pituussuuntaiseen liukuun stensiilien päälle.

Peukaloon töpöttelin pelkästään OPI:n keltaisen Color Paints vesivärin Primarily Yellow. Etusormeen töpsöttelin keltaisen sekä oranssin Chromatic Orange, keskisormeen puolestaan oranssin ja Essencen punaisen jellyn Tropical Breeze. Aivan mahtava, että viimeinkin löytyy oikeasti punainen vesivärilakka! Nimettömään töpöttelin sienellä suoraan holon päälle liu’un punaisella sekä OPI:n pinkillä Pen & Pink. Tähän kynteen en siis laittanut stensiiliä holon ja vesivärin väliin vaan vasta vesivärin päälle. Töpöttelin nimettömään stensiilin päälle vielä pari kerrosta Moyran 251 hololakkaa. Kuvio tavallaan kääntyy ympäri tuossa nimettömässä vähäksi aikaa.

Pikkurilliin sienestin stensiilin päälle OPI:n pinkkiä sekä violettia Purple Perspective. Kynnet näyttivät jo tässä vaiheessa herkulliselta mutta lisäsin päälle vielä kerroksen China Glazen Fairy Dustia lisäämään holoisuutta. Tulipahan taas kaivettua vesivärit esiin ja kyllä kannatti. Tykkään näistä kynsistä ihan mielettömästi. Jospa sitä saisi tehtyä vielä ainakin yhdet vesivärit tänä kesänä.

Muksaa lauantaita ja heinäkuun alkua!16 comments:

 1. Jälleen kerran sitä jää melkein sanattomaksi näistä sun luomuksista, ihanat! ^_^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää kyllä onnistui ihan yli odotusten. Kiitos Belegwen :).

   Delete
 2. Replies
  1. Kamoon ketsuppi, vähänkö on ihanat! Raikkaat kun mehujääpuikot! Sellanen ihana Solero, nami :) Tars kävästä taas joku päivä Essence laareilla, punainen jelly ois pop. Mulla taitaa noista olla se oranssi jonka nimee en kyllä muista.

   Delete
  2. Kiitti Sole :). Nyt sit alkoi tehdä mieli Soleroa! Toi punainen jelly oli kyllä jo aikakin ilmestyä joltakin merkiltä. Aina ne on pinkkiin tai oranssiin taipuvaisia, mutta tää on onneksi ihan rehellinen punainen.

   Delete
 3. luulin ensin näitä todella monimutkaisiksi kynsiksi, mutta nää olikin melko simppelit ! ihanat ♥ upean värikkäät ja kesäiset !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :). Näissä oli ehkä just parasta se miten helpolla sai tehtyä näyttävää. Vesivärilakat on ihan omiaan siinä hommassa.

   Delete

Please, feel free to leave comments in Finnish or in English. I'd love to hear from you. Thank you lovelies :)