Tuesday, August 23, 2016

More is more!


Tänään saamme taas todistaa tilannetta, jossa kynsien lakkaus lähti totaalisesti sormikkaasta. Asetonipullon asemesta tarrauduin leimasimeen kuin henkikultaani ja jatkoin leimaamista, kunnes kynnet olivatkin yhtäkkiä ihan mukiinmenevät.Nimimerkillä "pet hair is my glitter"!!!


Homma lähti liikkeelle Cupcake Polishin Jubilee-lakasta, joka oli pakko testata kynsillä heti kirppisteltyäni sen kaverilta. Luin eräästä blogista (älkää kysykö nimeä, koska en muista), että holohöperö bloggaaja oli maalannut tällä lakalla jopa avaimensa peräosan. Oli muuten ihan sairaan hieno! Pitäiskö tuunata vaikkapa Ikean ruma Tertial uuteen uskoon?
Aikani ihasteltuani alkoi leimasinsormea syyhytä ja kävi taas vanhanaikaiset eli nappasin käten mitä pöydällä oli. Colour Alikelta tuli tässä hiljan pari uutta hololeimauslakkaa, joista päätin kokeilla mustaa Princeä. Epäilin hololakan peittävyyttä, joten leimasin ebay-laatoilta ensin alle kunkin kuvion mustalla ja sen päälle Princellä saman kuvion niin tarkkaan kuin taisin. Leimat näyttivät jopa mustan päällä epämääräisen mutaisilta ja taittoivat vihreään. Pyh! Eikun lisää leimaa päälle.
Samaisilta XY-J-sarjan laatoilta (tilasin kaikki laatat ebaystä ja toimii kuin häkä, kuvia instassa) latasin kynsille leimoja Masuran magneettilakalla (120 Ruby Temptation), joka leimaa aivan järisyttävän hyvin. Tässä vaiheessa vedin pikakuivattajan kynsille ja magnetisoin lakan Masuran kissansilmämagneetilla. 
Kynnet näyttivät sekavilta ja olin jo aikeissa deletoida koko operaation, kunnes muistin vanhan sääntöni: enemmän on aina enemmän! Joten tutkailin ihan oikein ajatuksen kanssa MoYoun laattavalikoimaani ja valitsin kaksi leimaa, jotka mielestäni sopisivat kynsille ja saattaisivat pelastaa päivän. Tähtileima löytyy Timetraveller 70’s 03-laatalta ja viivaleima puolestaan Holy Shapes 08-laatalta.
Lopputulemana päädyin ihastelemaan kynsiä ja asetonihöyryt saivat odottaa muutaman hetken. Onko teillä tapana aloittaa kiltisti alusta kynsimokan keskellä vai jatkatteko hammasta purren katkeraan loppuun asti? Itselläni ei ole kärsivällisyyttä aloittaa alusta, joten joskus nämä mokat toimivat… useimmiten eivät. 

Ei voi tietää ennen kuin kokeilee!
Saturday, August 20, 2016

Arrggggh!


Taas mä tipahdin. Siis pois blogista… ja vähän kaikesta. Mikäli tämä ei ole vielä käynyt selväksi jollekin lukijalle, niin tätä tää nyt vaan on. Mä tipahtelen. In and out of life!
Elämä mun kanssa on about yhtä helppoa kuin… sanotaan nyt vaikka (paremman aasinsillan puutteessa) valkohain. Mun ei ole tosin pakko liikkua koko ajan eteenpäin pysyäkseni hengissä, kuten tämän maailman kookkaimman petokalan. Homma on vähän just päinvastoin eli välillä musta kuoriutuu esiin ihan kunnon Stay in Bed Mom.
Ainakin yhden piirteen suhteen olemme valkohain kanssa samiksia. Me molemmat olemme luonteeltamme yksineläjiä. Oma tila ja oma aika ovat tälle Vantaan valkohaille enemmän kuin elinehto. Tykkään nykyään jopa nukkua mieluummin yksin, herkkäuninen kun olen eikä mun tarvitse onneksi uida nukkuessani (paitsi joskus unissani). Vitsi miten ihanaa on levähtää kunnon X-asentoon, kun sängyssä ei ole ketään ketä tarvitsee varoa potkimasta.
Jos nukkuessa olenkin vaarallinen lähinnä itselleni puristaessani terävät kynnet kivuliaasti nyrkkiin tai raapaistessani silmämunaa asentoa vaihtaessani, niin hereillä olen aika tyypillinen valkohai. Mikäli henkilökohtaiseen tilaani eksyy huonona ajankohtana, revin kenet tahansa kappaleiksi terävillä sanoilla ja ilkeillä huomautuksilla. Vittuiluksikin tätä olen kuullut kutsuttavan. Olen siis VVV = Vantaan vittuileva valkohai!
Valkohaista viidenteen eli kynsiin. Olen kehittänyt jälleen uuden pienimuotoisen pakkomielteen lopetettujen PP:n lakkojen suhteen. Voi olla, etten ole kahta kertaa vilkaissut tiettyä lakkaa mutta auta armias, kun lopetusilmoitus tulee niin luottokortti vinkuu. Lopettaminen on vähän sama kuin kuoleminen, sitä ei voi perua. Elämän voi perua mutta kuolemaa ei. Olen aina ollut vähän herkkä lopettamisten suhteen, joten syytän psyko-fyysis-sosiaalisen kehitykseni vinoutuneisuutta tästä lakkahamsteroinnin uudesta ulottuvuudesta.

Bette on ollut ihastelujeni kohteena kauan, mutta lopettamisuutinen sai mut vihdoin liikkeelle. Nämä kynnet syntyivät sillä hetkellä kun avasin kaksi pakettia, joista toisesta paljastui ihanainen sininen holounelma Bette ja toisesta ÜberChicin Nautical minilaatta. Myönnän ostaneeni laatan pelkästään valkohain vuoksi. Shark Week!!! Loppu onkin sitten historiaa eli Bette löysi tiensä kynsille ja peitti holotuksellaan kahdella kerroksella (vaikka onkin näitä PP:n läpikuultavia holoja). Kaksoisnapsautin kynsiin mustat ja valkoiset leimat hailaatalta ja sain keskisuuren hermoromahduksen, kun tajusin että värit on väärin päin ja haikalan hampaat on mustat kuin mielialani konsanaan. Kuvia tutkaillessani huomasin myös tämän nimenomaisen valkohain ehtineen jo saaliinsa kimppuun ja repineen keskisormen lakkaa reunasta irti. Pirun peel off! Ei sen nyt ihan näin nopeasti tarvitsisi toimia, otin nimittäin kuvat heti lakkaamisen jälkeen, vaikka kuvien perusteella veikkaisin lähinnä seuraavaa päivää.

Terkkulit VVV:ltä!